Noordtij, door de ogen van onze opdrachtgevers

Door: Gerjanne Hoekstra30 augustus 2021

Vorig jaar werden we, zoals velen, voor een groot deel geleefd door de hectiek en continu veranderende omstandigheden. Dat was soms best uitdagend! Tegelijkertijd heeft het ons veel positiefs gebracht. Zo hebben we ons nieuwe vaardigheden eigen gemaakt, zitten we minder in de auto en werken we efficiënter en flexibeler dan ooit. Na die veranderingen vonden we het tijd om te reflecteren. Wat is Noordtij? We bedachten ons: Aan wie kunnen we dat beter vragen dan aan onze oprachtgevers?

Zo gezegd, zo gedaan. Ilse heeft in een belronde onze opdrachtgevers gevraagd hoe zij het werken met Noordtij hebben ervaren. Deze gesprekken leverden een zee aan informatie op. Alle ervaringen hebben we vervolgens met elkaar geordend. We kwamen uit op vier thema's: Participatie en consultatie, Communicatie, Samenwerken en Procesregie. In de filmpjes hieronder kun je precies zien (en horen) wat onze opdrachtgevers over ons vertellen.

 

 

 

 

Terug naar overzicht