Jaap Jepma

Jaap Jepma (1967) is zelfstandig ondernemer in communicatie sinds 1999. Hij is directeur van Noordtij. Jaap is veel actief als procesbegeleider in complexe processen, waar de verbinding tussen mensen een belangrijke opgave is.

Als procesbegeleider werkt hij in de thema’s economie, ruimtelijke ontwikkeling en samenleving. 

Noordtij werkt vooral voor gemeenten, provincies, bedrijven en instellingen in het noorden en oosten van Nederland. Ook ministeries komen voor op de klantenlijst. Projecten waarin interactie tussen uiteenlopende stakeholders centraal staat om succesvol te kunnen zijn, vormen de kern van de opdrachtenportefeuille.

Jaap is in staat om met veel energie een versneller te zijn in procesbegeleiding, visie- en beleidsontwikkeling en de uitvoering van projecten. Ogenschijnlijk taaie onderwerpen weet hij interessant en aantrekkelijk te maken voor heel uiteenlopende doelgroepen. Opdrachtgevers komen bij hem vaak terecht als er aandacht gegeven moet worden aan de ontwikkeling van nieuw beleid, complexe projecten dreigen vast te lopen, of als er een behoefte is om diverse (interne en externe) projectpartners intensief samen te laten werken. Door zijn opdrachten heeft Jaap een sterk netwerk en wordt daarin (h)erkend als onafhankelijk procesbegeleider.

(foto: Fieke Jepma)

Neem contact op met Jaap