Daan Borjeson

Daan Borjeson (1981) werkt al ruim 9 jaar als communicatieadviseur bij Noordtij. Hij heeft zich gespecialiseerd in opdrachten en projecten die zich richten op de thema’s duurzaamheid, ruimtelijke kwaliteit, biobased en circulair.

Door zijn opgebouwde kennis binnen deze thema’s is Daan een goede gesprekspartner en  in staat om met visiegerichte en inhoudelijke deskundigheid te werken voor uiteenlopende opdrachtgevers. Van overheden tot kennisinstellingen en van bedrijfsleven tot maatschappelijke organisaties.

Daarnaast heeft Daan veel ervaring met opdrachten waarin verschillende partijen samen werken. In dit soort samenwerkingsverbanden speelt communicatie een cruciale rol, vooral waar het gaat om de afstemming en het naar buiten brengen van dezelfde boodschap. De inzet van een afgewogen middelenmix is hierin ook erg belangrijk. Tegenwoordig is deze mix breder geworden en is de inzet van verschillende on- en offline media, die elkaar versterken, steeds noodzakelijker. Denk bijvoorbeeld aan de inzet van verschillende social media in combinatie met offline middelen. Door zijn kennis en ervaring op dit gebied en zijn nieuwsgierigheid naar de mogelijkheden van verschillende soorten on- en offline middelen, weet Daan de juiste afwegingen te maken, zodat opdrachtgevers maximaal rendement halen uit de inzet op communicatie.

(foto: Fieke Jepma)

Contact opnemen met Daan