Subnavigatie

Nu aanmelden voor studiemiddagen Biobased Economy okt - dec 2014

Op 28 oktober 2014 staan we in de startblokken voor een nieuwe serie biobased-studiemiddagen. De vorige training Biobased Economy, afgelopen voorjaar, kreeg een waardering van 8,3! De data voor de komende studiemiddagen zijn bekend en nieuwe deelnemers kunnen zich vanaf nu inschrijven.

Gastsprekers en eigen case
De vier actieve studiemiddagen zijn georganiseerd Aanjagers van de Biobased Society. Deelnemers leren in een korte tijd veel over de Biobased Economy. Vier gastsprekers staan garant voor een intensieve kennisuitwisseling over ontwikkelingen en (financiële) mogelijkheden. De deelnemers werken vanaf de eerste bijeenkomst aan hun eigen case. U krijgt concrete handvatten om biobased beleid te formuleren en projecten te realiseren binnen de eigen organisatie en regio. De trainers en de gastsprekers van bedrijven en kennisinstellingen kennen het werkveld van binnenuit.

Voor wie?
Deze studiemiddagen richten zich speciaal op overheden en publieke organisaties.

Certificaat
De aftrap wordt verzorgd door Alle Bruggink. De oud directeur R&D Corporate Research Life Science Products van DSM en voormalig hoogleraar Industrial Organic Chemistry aan de Radboud Universiteit Nijmegen, stond aan de wieg van de ontwikkeling van biobased in Nederland. Zijn inspiratie draagt bij aan levendige discussies over urgentie en kansen van de biobased economy. De studiemiddagen worden afgesloten met een bedrijfsexcursie. Deelnemers ontvangen een certificaat.

Kijk voor meer informatie over de studiemiddagen op www.biobased-society.nl.

 

Terug naar overzicht