Subnavigatie

Door de ogen van onze opdrachtgevers

We gooien ‘em er nog maar een keer in: Het was een raar jaar, dat coronajaar 2020. En 2021 begint alweer net zo. Maar ook een heel bijzondere tijd voor ons bij Noordtij. We bestaan namelijk alweer 16 jaar! Sweet sixteen!

Natuurlijk hebben we dit gevierd. Niet alleen met taart en slingers, maar ook met een good old interviewronde. Met behulp van onze trouwe en nieuwe opdrachtgevers gaan we voor een opfrisser. Hoe staan we bekend? Klopt dat met hoe wij onszelf zien? Welke lessen levert dat op? Altijd goed om even terug én vooruit te kijken. En leuk, ook! Want hoewel we in elke offerte uitleggen wat we doen en waarom, klinkt het toch ook heel verhelderend als je het van een ander hoort.

We hebben een enorm divers palet aan opdrachtgevers. Van Europees tot op dorpsniveau, van commercieel tot maatschappelijk, van kennisinstellingen tot met-je-poten-in-de-klei… Alles komt voorbij. Ook de thema’s lopen uiteen. Denk aan leefbaarheid, landschap, economie, energietransitie, duurzaamheid, natuur en milieu, landbouw, cultuur en gezondheid. Daardoor kennen onze opdrachtgevers eigenlijk allemaal een ander Noordtij. Maar passen we hun ervaringen in elkaar, ontstaat er toch een duidelijk beeld. Noordtij door de ogen van onze opdrachtgevers.

Nieuwsgierig geworden? We hebben alle reacties samengebracht in vier animaties. Die kun je de komende tijd één voor één vinden op de LinkedIn-pagina’s van Jaap, Daan, Ilse en Gerjanne (en later hieronder). Ilse is als eerste aan de beurt!

We zijn niet het grootste bureau en we zijn ook niet van het lawaai maken om het lawaai maken. We zijn verheugd om te merken dat opdrachtgevers ons steeds weer weten te vinden als ze een bureau zoeken dat oog heeft voor de inhoud, meebeweegt met wat er speelt en een degelijke en verfrissende aanpak waarmaakt. Ook when the shit hits the fan blijkt een telefoontje naar 058-2130819 zo gepleegd. Als we horen wat onze opdrachtgevers over ons zeggen, kunnen we niet anders dan onze bescheidenheid opzij zetten. We zijn trots! Vol energie vooruit!

Terug naar overzicht