Subnavigatie

12 april publieksdebat over Steden en Dorpen in de toekomst van Fryslân

Met één druk op de knop de toekomst van Fryslân beinvloeden? Debatteer dan mee in Drachten en benut de stemkastjes goed tussen 20 en 22 uur.

Bouwen we over 10 jaar alleen nog Tiny houses en delen we massaal de elektrische buurtauto? Waar doen we onze boodschappen en krijgen we onze zorg? Werken we op 10 minuten fietsafstand van ons huis of forensen we voor het inkomen dagelijks naar de Randstad?  

Hoe ziet u de toekomst van de steden en dorpen in Fryslân? Op welke manier wilt u door de overheid betrokken worden bij het maken van keuzes over uw leefomgeving? En hoe houden we steden en dorpen leefbaar voor iedereen? Praat mee over deze onderwerpen tijdens het publieksdebat en draag bij aan de bouwstenen voor de nieuwe omgevingsvisie van Fryslân! Met behulp van stemkastjes maken we er een interactieve avond van.

Het Omgevingslab Steden en Dorpen maakt deel uit van De Friese Aanpak. Gemeenten, provincie en waterschap trekken in deze aanpak samen op om met bewoners in gesprek te gaan over de ruimtelijke toekomst van Fryslân. Het debat is het sluitstuk van de ‘Dag van Steden en Dorpen’ die het Omgevingslab op donderdag 12 april organiseert.

Locatie van het publieksdebat is de Raadzaal van het gemeentehuis in Drachten (Gauke Boelenstraat 2).  We nodigen u van harte uit om tussen 20:00 uur en 22:00 uur mee te praten over de toekomst van Fryslân.  Aanmelden kan bij omgevingslab@fryslan.frl  

Terug naar overzicht