Subnavigatie

Biobased meets Business. Bring it to the market!

Ondernemen in de biobased economy is steeds meer dagelijkse praktijk. De stap naar de consumentenmarkt wordt nú gezet. Alle reden om komende september het succesvolle Biobased Business Event Emmen van vorig jaar te herhalen! Noordtij is ook dit maal, samen met 11 andere partijen, initiatiefnemer van het Event. En net als bij de eerste editie tekenen wij voor de projectcoördinatie en de praktische organisatie.

Het 2e Biobased Business Event in Emmen is op donderdag 22 september 2016. De focus ligt op Groene Chemie. Meer specifiek: op biocomposieten en biopolymeren. Dit is dé BBE-etalage voor bedrijven, kennisinstellingen en andere organisaties. Ontmoet (nieuwe) businesspartners en laat u inspireren en informeren!

Wat gaat u hier vinden?

  • Op de beursvloer laten biobased-producenten de nieuwste technische toepassingen en concrete producten zien. Van grondstof tot (half)fabricaat tot eindproduct. 
  • Topsprekers geven inspirerende lezingen en bedrijven presenteren hun showcases. Bijvoorbeeld over de nieuwste materialen en producten op de markt, of over ontwikkelingen en eigenschappen van (bio)polymeren en biocomposieten.
  • Informatie over de markt, investeringskansen en financieringsmogelijkheden. Het event laat zien op welke manieren er geld wordt verdiend aan de biobased economy.
  • En...met onze speciaal ontwikkelde BBE Netwerkapp kunt u direct in contact komen met de juiste businesspartner.

Dit jaar trekken we samen op met het 3DprintEU congres, het Noord-Nederlandse congres voor 3D-printen en -scannen. Het entreeticket voor het Biobased Business Event Emmen geeft toegang voor beide events.De entree is €40,- p.p.  (inclusief lunch en consumpties, excl. BTW).

Voor wie?

Voor leveranciers, onderzoekers, technici, productontwikkelaars, inkopers, beleidsmakers, financiers. Maar ook voor docenten en studenten uit binnen- en buitenland; (toekomstige) professionals in sectoren die de groene chemie gebruiken voor hun productontwikkeling. Het Biobased Business Event Emmen is een grensoverschrijdend event. Deelnemers en bezoekers komen uit Nederland, Duitsland (Eemsdelta regio) en België. Uiteraard draait alles deze dag om ‘biobased’. Omdat er veel raakvlakken zijn met de circulaire economie is er bovendien aandacht voor recycling en upcycling.

Locatie & aanmelden

De locatie is het Emmtec Industrie & Businesspark, Emmen. Om het event te bezoeken is vooraf aanmelden nodig! Kijk voor meer informatie over het programma op www.biobasedbusinessevent.com en meld u aan.

Terug naar overzicht