Subnavigatie

Magazine DrentheBIOBZD european green chemistry hotspot

Sinds enkele Jaren is collega Daan Borjeson aan de slag met de opdracht Drenthe is Biobased! voor de provincie Drenthe en de gemeente Emmen. Dit jaar hebben we vanuit die opdracht bij Noordtij hard gewerkt aan het eenmalige magazine DrentheBIOBZD european green chemistry hotspot. Een magazine waarin we op een aansprekende manier laten zien dat Drenthe de Europese hotspot is voor de ontwikkeling van groene chemie. De nadruk ligt op (bio)composieten, (bio)polymeren, vezels en garens.

Het blad laat in de volle breedte zien wat (Zuidoost-)Drenthe te bieden heeft: innovatieve ondernemers in een uitnodigend vestigingsklimaat, vele platforms om samen met kennisinstellingen aan R&D programma's te werken en een overheid die zich sterk maakt voor coproductie.

Gevestigde bedrijven krijgen er volop de ruimte om te ondernemen en belangstellende bedrijven van buiten de regio zullen verrast zijn door het hoge en specialistische voorzieningenniveau.

Met het magazine dragen we bij aan het uitdragen van de boodschap dat de biobased economy geen toekomst meer is, maar dat het nu is en dat het gebeurt in Drenthe!

We zijn trots op het resultaat dat niet had kunnen slagen zonder de medewerking van alle betrokkenen bij en in het blad en uiteraard ons eigen team.

Benieuwd naar het blad? Lees hem hieronder:

 

 

Terug naar overzicht