Subnavigatie

Biobased Business Event Emmen – 17 maart 2015

Op dinsdag 17 maart 2015 vindt de eerste editie van het Biobased Business Event Emmen plaats. Een dag vol inspiratie, informatie en innovatie, voor én door ondernemers in de Groene Chemie. Met deelnemers uit Nederland en Duitsland. De focus ligt op vezels, garens, kunststoffen en biocomposieten. Het Event vindt plaats op een plek waar al veel biobased bedrijvigheid is: het Emmtec Industry & Businesspark (Eerste Bokslootweg 17, Emmen).

Tijdens het Biobased Business Event Emmen worden de nieuwste ontwikkelingen in de Groene Chemie zichtbaar én letterlijk tastbaar. Belangrijk doel deze dag is dat ondernemers kunnen elkaar vinden om hun producten verder te ontwikkelen. Op de beursvloer tonen bedrijven hun mogelijkheden op het gebied van garens, vezels, kunststoffen en biocomposieten. Daarnaast zijn er showcases, organiseren we pitches en matchmaking en staat de presentatie van projecten uit het grensoverschrijdende Agrobiopolymeren-programma op de agenda.

Noordtij maakt zich al jaren sterk voor de ontwikkeling van de bio-economie in Nederland. Daarom zijn we naast organisator en coördinator ook sponsor van dit Event. Samen met de andere initiatiefnemers: Green PAC, Marketing Regio Emmen, Gemeente Emmen, Emmtec industry & Businesspark, Provincie Drenthe, Eems Dollart Regio/INTERREG, Ministerie van Economische Zaken, Niedersächsische Staatskanzlei, Stenden Hogeschool, Drenthe College, Kamer van Koophandel, Drents Ondernemer en Greenlincs.

Terug naar overzicht