Trainingen van Noordtij

Trainingen waarin communicatie-advies en inhoudelijke kennis worden verbonden. Zodat deelnemers direct hun strategie of beleid kunnen ontwikkelen, aanscherpen en doelgericht in de praktijk kunnen brengen. Noordtij geeft zulke trainingen!

Noordtij geeft twee trainingen, over biobased en social media:

  • Social Media: Bestuurlijke doelen of projectdoelen vragen om een gerichte én beheersbare inzet van social media. Hoe realiseer je dat, zeker in complexe situaties? Deze 1-dags incompany training is speciaal ontwikkeld voor hen die een gebalanceerd social media beleid willen voeren. Geen gewone social media-training, maar communicatieadvies op maat in actieve werksessies.
     
  • Biobased Economy voor overheden en publieke organisaties: Vier studiemiddagen voor overheden en publieke organisaties die hun kennis en vooral ook effectiviteit op het gebied van biobased willen vergroten. Met als rode draad de ontwikkeling van een eigen businesscase op maat van de eigen organisatie, en elke bijeenkomst een college van een vooraanstaand deskundige. Trainers zijn Noordtij en KNN, de gastsprekers komen uit bedrijven en kennisinstellingen. Een mooie kans dus om beleid en cases te ontwikkelen met coaching van mensen die biobased van binnenuit kennen. Deelnemers waarderen deze studiemiddagen met een 8,3.

Meer weten over onze trainingen? Neem contact met ons op, we maken graag een afspraak!

Noordtij Twitter