Hard nodig: bijpraten!

Door: Ilse Luijken21 april 2011

Het is hoog tijd om te laten weten hoe het hier bij Noordtij gaat. Want het beperkte aantal nieuws- en blogberichten leidt soms tot de bezorgde vraag 'of het nog wel goed gaat met ons'.

De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan deze website, maar onzichtbaar. Inmiddels draaien we een week in een nieuw cms. De foto's moeten nog aan de juiste pagina's worden aangehaakt en we moeten dringend nieuwe berichten online zetten. Dat komt allemaal binnenkort.

Noordtij Initiatief
Ondertussen hebben we wel een gloednieuwe website gemaakt: www.biobased-society.nl. De twitter van 'bbs' is naast de Noordtij tweets aangehaakt op deze website. Want Biobased Society is een eigen initiatief van Noordtij, samen met KNN en Bioclear. Op 30 maart hadden we de aftrapbijeenkomst, georganiseerd met de NOM. We vonden het een middag om trots op te zijn!

Aan de bak
En daarnaast zijn we stevig aan de bak. Bijvoorbeeld in Overijssel (een platform voor een groot aantal projecten organiseren en inrichten), op Ameland (gebiedsproces waarin de belangen van natuur, boeren en andere eilanders over verandering in een deel van de duinstructuur worden gewogen), voor de Ateliers Fryslân (strategische ondersteuning en communicatie) en Mooi Drenthe (voor een mogelijk vervolg op ons succesvolle symposium Duurzaam DNA Denthe), op het Bildt (bewonensraadpleging over het omvangrijke bezuinigingspakket), in het IJsselmeergebied (week over bestuurlijke vernieuwing van Deltaprogramma IJsselmeer) en voor het Europese biofuelproject ADORE-IT (slotconferentie met zowel inhoud als veel gelegenheid voor business).

En in de periode tussen het vorige blog en nu was Jaap ook nog gespreksleider voor -ik doe een greep uit het totaal- de BNA, LTO Noord, het Europese Aquariusproject, verschillende gemeentes en Plattelânsprojecten. En zijn we nog steeds betrokken bij het duurzame renovatieproject in Langweer, zorgen we voor de procesafstemming bij Natura 2000 Merengebied en de projectleiding voor LvDO Noord.

Dus, om kort te gaan: het is fijn zoveel betrokkenheid te merken! En ja, het gaat ons zeker goed!

Saskia

Terug naar overzicht